Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

BIAŁKO Z PESTEK DYNI BIO 150 g - BIO PLANET

Symbol: 5902425050835
Dostępność: Duża dostępność
18.94
18.37 cena z kodem: 3-za-149
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
  • Paczkomaty InPost 16.1
  • Kurier InPost 16.9
SKŁADNIKI
ekologiczne białko z pestek dyni sproszkowane 99 %, sól.

OPIS
Białko z ekologicznych pestek dyni pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody. 
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1684 kJ/402 kcal
Tłuszcz 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone         2,6 g
Węglowodany 2,6 g
w tym cukry      1,6 g
Błonnik               12 g
Białko  60 g
Sól         1,0 g

WITAMINY I SKŁADNIKI MINERALNE      
Fosfor  1750 mg (250 %*)
Magnez              780 mg (208 %*)
Żelazo  17 mg (121 %*)
Cynk     14 mg (140 %*)
Miedź  2,0 mg (200 %*)
Mangan              7,0 mg (350 %*)
*dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej).        

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
45
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
150
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIO PLANET - seria BIAŁKA
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Kraj pochodzenia:
Austria
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Austria
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: