OPIS
Makaron wyprodukowany z mąki kukurydzianej i ryżowej z lekką nutą trufli letniej.
Makaron doskonale łączy się z sosami, np. kremowymi, lekkimi, z małymi kawałkami mięsa i warzyw.
Ten makaron z łatwością owinie sobie każdego smakosza włoskiej pasty wokół... widelca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 8 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1427 kJ / 336 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
26.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Orientacyjny termin przydatności:
16.10.2028
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.