Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0.00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!
-
Kategorie
- WSZYSTKIE
- WIELKANOC
- Zawsze pod ręką
- KETO strefa
- Idealne na prezent
- Dżemy, konfitury, musy
- Kremy i masła orzechowe
- Świeży oddech
- Miody, produkty pszczele
- Słodycze BEZ CUKRU
- Suplementy i zdrowie
- Wypieki, półprodukty, mieszanki
- Do słodzenia
- Kawy
- Herbaty
- Napoje
- Bakalie, owoce
- Słodycze
- Gorące napoje
- Budynie, kisiele, galaretki
- Dla dzieci i niemowląt
- Śniadaniowe
- Sypkie i makarony
- Octy, oleje, oliwy
- Dania gotowe
- Wege pasty i przetwory
- Wędliny i ryby
- Pieczywo
- Przyprawy, zioła, sosy
- Warzywa i grzyby
- Dla pupila
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-



MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF
Symbol:
4015637009001
Dostępność:
Duża dostępność
272
szt.
19.08
18.51
cena z kodem:
3-za-149
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
- Paczkomaty InPost 16.1
- Kurier InPost 16.9
Kod kreskowy:
EAN:
4015637009001
mąka OWSIANA bezglutenowa* 40 %, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka jaglana pełnoziarnista*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; sól kamienna, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winiany potasu, skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka do wypieku bułek bezglutenowych. Opakowanie wystarcza na 10 bułek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220 stopni Celsjusza z funkcją grzania góra - dół.
2. Mieszankę wymieszać z 400 ml letniej wody, 2 łyżkami octu jabłkowego lub winnego, 2 łyżkami oleju za pomocą łyżki lub miksera ręcznego.
3. Ciasto uformować zwilżonymi dłońmi i podzielić na 10 kawałków.
4. Kawałki ciasta uformować na kształt okrągłych bułek i obsypać dodatkami według uznania.
5. Następnie położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i docisnąć na szerokość kciuka, ponieważ dobrze wyrosną w piekarniku.
6. Piec przez 35 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1473 kJ/348 kcal
Tłuszcz - 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 4,1 g
Białko - 6,3 g
Sól - 2,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY, nasiona SEZAMU, GORCZYCĘ i ŁUBIN.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
500
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
Polecane
-
Podobne produkty