Bądź eko 149 razy, a 150 będzie już naturalny!

Makaron Lasagne konjac bezglutenowy bio, 270 g

Symbol: 5060691233526

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 9.26

Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
8.98
8.98 cena z kodem: 3-za-149
szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16.1
  • Paczkomaty InPost 16.1
  • Kurier InPost 16.9

Makaron (konjac) lasagne bezglutenowy, 270 g

Keto Chef

OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

Makaro Konjac Lasagne od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

Makaron Konjac Lasagne od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Lasagne i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Przygotować lasagne według swoich upodobań.
Etap III: Płaty lasagne możesz wykorzystać także do cannelloni z pikantnym lub słodkim nadzieniem.

SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

Producent:

CALORIE WATCHERS LTD, WATKIN ROAD /5A, HA9 0NL WEMBLEY, MIDDLESEX


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie

Sklep zamknięty


Przerwa techniczna.